Telefoonnummer
06 27275039
Werkuren
09:00 - 17:00
Mail ons
info@celestienmassagepraktijk.nl

Behandeling

Massagetherapie

De hemelsblauwe celestien

De zachtblauwe mineraal celestien wordt ook wel de  ‘engelensteen’ genoemd. De steen brengt vrede, liefde en evenwicht in het leven. Deze betekenis sluit naadloos aan bij mijn visie.

Wanneer kan massagetherapie iets voor je betekenen?

  • Zijn er momenten dat je niet lekker in je vel zit?
  • Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan?
  • Ben je niet gelukkig en wil je inzicht?
  • Is er een ontevredenheid of ergernis dan kan je lichaam reageren door een onbalans aan te geven in de vorm van klachten en pijn.
  • SOLK Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.
  • Een onverwerkte emotie uit het verleden of uit het heden kan een heftige reactie geven in het lichaam.

Door massage kom je in contact met je lichaam. Totaal in contact zijn met je lichaam helpt je inzicht te krijgen. Richtingen die je verder helpen om jouw pad te volgen. Ook gebeuren er in je leven wel eens dingen die niet makkelijk zijn om mee om te gaan. Massagetherapie helpt je door zelfonderzoek beter met dingen om te gaan.

Je stemming is terug te vinden in je lijf. Als je goed in je vel zit en doet wat je prettig vindt dan ervaart je lichaam ontspanning. Wat geeft nu rust en vrede? Dat is voor iedereen een eigen zoektocht. Op het moment dat je balans weg is, voel je je minder blij. Bewustwording is nodig om wakker te worden in jezelf.

Wat is mijn bijdrage? Ik ondersteun je bij dit zelfonderzoek. Na de intake kijken we welke massage op dat moment het beste past. Massage, pulsing of soms alleen aanraking. Zonder oordeel of intentie dingen te willen veranderen. Door je te helpen in het moment te zijn. Mindfulness ervaren.

Ik ben opgeleid aan de Academie voor Massagetherapie Holos. Holos betekent ‘heel’, lichaam en geest zijn verbonden met elkaar. Deze visie past bij mij en mijn levensstijl.

Massage

Ben je aan een moment van aandacht en rust toe. Dan kun je door een massage tot jezelf komen. Door de aanraking worden er stofjes aangemaakt die het lichaam in balans kunnen brengen, pijn kunnen stillen en de bloedcirculatie en lymfestroom (afvalstoffen afvoeren) stimuleren. De massagetechnieken zijn verschillend van intensiteit. Soms is een triggerpointmassage of bindweefselmassage effectief waardoor onderliggende organen en structuren worden gestimuleerd.

Kinderen krijgen ook last van de druk in deze prestatiegerichte maatschappij. Niet ieder kind kan hiermee omgaan. Dit kan tot gevolg hebben; verdriet, slapeloosheid of moeilijk gedrag. Massage kan een groter gevoel van welzijn bevorderen. Onderzocht is dat massage bij kinderen een positieve werking kan hebben. Massage kalmeert het lichaam en verbetert de alertheid en geeft een gevoel van welzijn. Er is onderzoek gedaan naar ADHD en massage en daar waren duidelijke verbeteringen te zien.