Telefoonnummer
06 27275039
Werkuren
09:00 - 17:00
Mail ons
info@celestienmassagepraktijk.nl

Behandeling

BEHANDELINGEN
Massagetherapie is wezenlijk anders dan louter en alleen een massage. Tijdens massagetherapie kom je in contact met je lichaam én geest. Hierdoor kun je nieuwe inzichten opdoen, oude patronen doorbreken of gevoelens en gebeurtenissen een plek geven. Als je goed in je vel zit ervaart je lichaam ontspanning. Wanneer je te lang doorleeft met stress krijg je vaak aanwijzingen in de vorm van pijnlijke spieren, energieverlies, hoofdpijn of ander ongemak. Zo geeft jouw lichaam je een liefdevol signaal dat er werk aan de winkel is.

 

MAATWERK
Mijn behandelingen starten allemaal met een intake en dat is een hele bewuste keuze. Ik geloof namelijk niet in het snel ‘fiksen’ van een lichamelijke klacht omdat er wezenlijks niets veranderd. Daar is de intake voor bedoeld. Ik neem de tijd om met aandacht naar jou te kijken, te luisteren en te voelen wat er écht leeft en speelt in je hoofd en lichaam. Zo kan ik je gericht adviseren en een massagetechniek kiezen die daarbij ondersteunend is.

 

MASSAGETECHNIEKEN
Zomaar een greep uit de technieken die ik beheers. Elke massage is uniek in zijn soort als het gaat om effectiviteit en intensiteit:

  • Klassieke massage
  • Energetische massage
  • Holistic pulsing
  • Voetreflex massage
  • Trickerpointmassage
  • Bindweefselmassage

 

KINDEREN
Net als volwassenen kunnen ook (jonge) kinderen de druk voelen van onze prestatiegerichte maatschappij. Niet ieder kind kan hiermee omgaan en dit kan leiden tot verdriet, slapeloosheid of moeilijk gedrag. Onderzoek heeft uitgewezen dat massagetherapie ook op kinderen een positieve werking heeft. Het kalmeert hun lichaam, verbetert de alertheid en geeft een gevoel van welzijn. Ook bij kinderen die gediagnostiseerd zijn met ADHD laat massage een duidelijke verbetering te zien.