Ervaringen

Jolanda: (feb 2024)
Al vele jaren gun ik mezelf maandelijks een lange behandeling bij Celestien. Elke keer weer
weet Petra intuitief wat mijn lichaam nodig heeft. Ik om er superrelaxed even voldaan van
teurg! Mijn waardering is een 10 (5 sterren is het google maximum).


Viola Ibelings – Capelle a/d IJssel
Met veel plezier kom ik al jaren bij Petra. Zij heeft veel voor mij gedaan tijdens mijn herstel van een hardnekkige steeds terugkerende slijmbeursontsteking. Door tijdens de verschillende massagebehandelingen te onderzoeken wat daar nu eigenlijk de oorzaak van was en deze pijn te doorvoelen, heb ik de onderliggende spanningen kunnen oplossen en zijn mijn klachten weg. Door de gesprekken en de massages heb ik geleerd om veel beter te luisteren naar de signalen van mijn lijf i.p.v. alles met mijn hoofd weg te relativeren. Hierdoor kan ik veel beter mijn grenzen herkennen, weet ik wanneer ik moet bijsturen en ben ik beter in balans.
Bovenal is Petra een heel prettig mens. Door haar warme, spontane en integere persoonlijkheid voel ik mij altijd heel erg op mijn gemak bij haar.


Lia – Capelle a/d IJssel
Petra is een warme persoonlijkheid.  Al na de eerste behandeling stroomde de energie weer terug mijn lijf in en kwam hiermee ook de rust. Als je er voor open staat, dan raakt ze niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Ik ben overtuigd van haar kunnen, dus wil ik ieder ander van harte aanbevelen van haar kundigheid gebruik te maken. Ik wil Petra onwijs bedanken voor haar hulp, waardoor ik mijn balans weer terug heb gevonden.


Tamara
De massages zijn van Petra zijn zowel fysiek als mentaal een cadeautje voor jezelf. Petra luistert naar je verhaal en heeft een natuurlijk invoelend karakter. Vanuit de holistische visie geeft ze een behandeling die meerdere aspecten “aanpakt”, en het resultaat; je voelt je meer & langer ontspannen! Aanrader!


Sylvia – Barendrecht
Petra is een ontzettend kundige masseur, ze beheerst veel verschillende technieken. Wat fijn is, is dat ze een korte intake doet waarbij je samen besluit welke massage er op dat moment het meest passend is.
Verder is Petra een hele fijne, positieve en warme vrouw. Oprecht geïnteresseerd en zonder vooroordelen staat ze in het leven. De praktijkruimte is klein en gezellig, je voelt je er meteen op je gemak.


Annette – Capelle a/d IJssel
Ik heb Petra leren kennen als een masseuse die altijd de knoopjes in je lijf weet te vinden. Letterlijk maar ook knoopjes in je gesteldheid. Ze heeft daarom ook altijd een luisterend oor voor je.