Telefoonnummer
06 27275039
Werkuren
09:00 - 17:00
Mail ons
info@celestienmassagepraktijk.nl

Zen op Sneakers

ZEN OP SNEAKERS

6-delige cursus voor jongeren van 17-23 jaar. Iedere bijeenkomst heeft een specifiek thema.

Het doel van de cursus is jongeren te laten ontdekken én ervaren hoe zij meer optimisme en zelfvertrouwen in hun leven kunnen integreren. Niet door buiten zichzelf te zoeken, maar in zichzelf.

Het tarief is €249,00 ex btw per deelnemer
Maximaal 10 deelnemers per cursus.

OVER DE CURSUS

Zen op sneakers is ontwikkeld door Dorinda van Marrewijk en Petra Thörig. Beiden met een forse ervaring op het gebied van coaching en energiewerk.

De cursus is ontwikkeld om jongeren praktische én leuke handvaten te geven om zich te kunnen ontspannen (en dan bedoelen we geen Netflixen of YouTube?) en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

In kleine groepjes van maximaal 10 deelnemers behandelen we 5 thema’s: rust in je hoofd, hoe doe je dat? Luisteren naar je lijf, maak je dromen zichtbaar, daten en flirten en het thema drank & drugs.

DE INHOUD

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst staat er een thema centraal. Interactief, humor, respect en het ervaren door oefeningen staan hierbij centraal.

  • Een leeg hoofd; hoe doe je dat?
  • Daten en flirten anno 2021
  • Ontdek jouw schatkist, je kwaliteiten
  • Drank & drugs, wat is jouw verhaal?
  • De zin van zintuigen- wat vertelt jouw lijf?
  • Hoe maak je jouw kwaliteiten zichtbaar?

OVER DE COACHES

DORINDA VAN MARREWIJK

Zeer goede empathische coach met een knapzak vol humor en inspiratie en expert als het gaat om het leven van jongeren weer kleur te geven.

Juist omdat jongeren geen opgeheven vinger willen, maar openheid en plezier, om in alle vertrouwen zichzelf te zijn en zichzelf te ontdekken.

PETRA THÖRIG

Kanjer van een coach. Heeft geen oordeel maar wel een sterk luisterend oor. De samenwerking tussen lichaam en geest geeft zij in haar praktijk dagelijks vorm. Jongeren stimuleren zichzelf te leren kennen op een leuke en informele manier is Petra op het lijf geschreven.

CONTACT

Dorinda van Marrewijk 06-11318256

Petra Thörig 06-27275039

info@kleurigezaken.nl

www.kleurigezaken.nl

www.celestienmassagepraktijk